Pat Testleri

2022-01-03
Pat Testleri

Kullandığınız Taşınabilir Cihazlar Ne Kadar Güvenli ?

İstatistiklere göre ülkemizde çıkan yangınların her yıl ortalama %25’i elektrik kaynaklı, %5’i ise elektrikli ev aletleri kaynaklı yangınlar. Bu yangınlarda telafi edilemeyen can ve mal kayıpları oluyor. Sevdiklerimizi, evimizi ve iş yerlerimizi yangınlardan koruyabilmek için elektrik tesisatımızın ve elektrikli aletlerimizin düzenli olarak kontrol edilmesi gerekiyor.

PAT (Portable Appliance Test – Taşınabilir Cihaz Testi) sayesinde uzatma kablosu, ısıtıcılar, su ısıtıcıları, elektrikli el aletleri, fırınlar, çamaşır ve bulaşık makineleri vb. fişini prize takarak çalıştırdığınız, kullanım ve taşıma sırasında hasar görebilecek taşınabilir cihazların elektriksel güvenlik testlerini yaptırabilirsiniz. Arızalarını erken dönemde belirleyerek bu cihazlardan oluşabilecek elektrik çarpılmaları ve yangınların önüne geçebilir, sevdiklerinizi güvende tutabilirsiniz.

Taşınabilir elektriksel cihazlarınızı uluslararası normlara uygun güvenli bir şekilde test ederek test sonuçlarını sizlere sunmaktayız.